Flipkart Beat the Genius Quiz answers 29 November 2020

0
Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

Get Flipkart Today Beat The Genius Quiz Answers Daily | 29 November 2020


Flipkart Beat The Genius Quiz Answers, Flipkart Beat The Genius Quiz Today, Flipkart Quiz Answers , Flipkart Beat The Genius Quiz Today Answers , Flipkart Today Beat The Genius Quiz Answers. Hello friends, hope you enjoy our Free Earning Tricks , Free Recharge Tricks . As our website DMDailyTricks shares many several tricks. Here is One More Earning Money Chance from Quiz Contest. Today I am Sharing Flipkart Beat the Genius Quiz Answers.

Flipkart Beat the Genius quiz answers on 28 November 2020. Win free vouchers and super coins by answering all questions. Get the latest Flipkart Quiz Answers just at DMDailyTricks.

Flipkart is back with its Flipkart Beat the Genius quiz, where users can answer a set of five questions to win exciting prizes. It is based on general knowledge questions based around general knowledge.

Flipkart Beat the Genius Quiz Answers

If all your answers come out right, you can earn free vouchers and super coins, along with other offers that can be used for shopping on the platform. These awards can be won every day, so you can give them a shot regularly to improve your chances of winning. Flipkart Quiz debuted on November 23 at 12:00 AM IST and will run until 11:59 PM IST on November 23, meaning you can still participate in the competition.

There is no need to go anywhere for the right answer to all the questions asked in this, you will get answers to these questions daily on DMDailyTricks.

Flipkart has launched Flipkart Daily Trivia Quiz and Flipkart Fake or Not Quiz to attract good traffic in the morning and late at night to attract its users. DMDailyTricks has started giving Flipkart Beat the Genius Quiz Answer for you guys here so that you can get the right answers to all the questions here and you can win the prize.


How to play the Flipkart Beat the Genius Quiz follow The Simple Steps

1.) Firstly Download And Update The Flipkart App.

2.) Install the flipkart app in your Android Mobile.

3.) Login Your Registered Mobile Number.

4.) Go to Dashboard and Tap on Flipkart Games Option.

5.) Tap On Flipkart Beat The Genius Quiz Banner.

Flipkart Beat the Genius Quiz answers

Flipkart Beat the Genius Quiz answers ‘ November 29, 2020

Q1.Chettinad and Kongunad are cuisines native to which indian state.

Ans: TamilNadu.

Q2. Who was the first Indian to win a Grand Slam title in tennis.

Ans: Mahesh Bhupathi

Q3. Which king was responsible for the construction of the Vijaya stambha in Chittorgarh

Ans: Maharana Kumbha

Q4. Which city was Mahatma Gandhi at on the night when India became independent

Ans: Kolkata

Q5. The Karnataka khadi Gramodyoga samyukta sangha in Hubli is famous for producing

Ans: National flag

Flipkart Beat the Genius Quiz answers ‘ November 28, 2020

Q1. The 2016 film Rustom Akshay Kumar’s character is loosely based on which Indian aval officer who was part of a landmark case’

Ans:– KM Nanavati

Q2. Which Gl-tagged sweet dish is given as prasad at the Venkateswara Temple at Tirupati’

Ans:Laddu

Q3. In which town was Dr BR Ambedkar born in 1891′

Ans:Mhow

Q4. Under whose captaincy did the Indian women’s cricket team play their first Test match’

Ans:Shantha Rangaswamy

Q5. Which country’s president was the Chief Guest for India’s first Republic Day parade’

Ans: Indonesia


Flipkart Beat the Genius Quiz Answers Details

1.) Participant must be at least 18 years old.

2.) You must have a valid Flipkart account and you must log in using the same account

3.) The Flipkart Beat Genius Quiz is only available on the mobile app.

4.) The competition will run every day.

5.) All the winners are announced within 15 days from the date of participation and can be viewed under the Gems / Awards section in the app.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here