Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 2nd October 2020

0
Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Get Flipkart Today Trivia Quiz Answers Daily2nd October 2020 Quiz 


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers, Flipkart Trivia Quiz Today, Flipkart Quiz Answers , Flipkart Daily Quiz Today Answers , Flipkart Today Trivia Quiz Answers , Flipkart Quiz Answers Today. Hi Guys, Hope You Are Enjoying Our our Free Recharge Tricks & Free PayTm Cash Tricks. Recently We Have Published The Amazon OnePlus 8T 5G Quiz Answer. Today I am sharing Flipkart Daily Trivia Quiz Answers.

You are very punctual in updating the Amazon Quiz Answer Daily for us. Many users are earning Amazon Pay and big rewards by getting the first answer on the net from here. Amazon was the only one that cares about its regular users by providing daily quizzes. But since last day, Flipkart is also here to compete with Amazon Quiz Answer Daily.

Flipkart has launched Flipkart Daily Trivia Quiz and Flipkart Kya Bolti Public Quiz to attract its users and bring good traffic in the morning and late at night. Here we started to Give Flipkart Daily Trivia Quiz Answers for you guys so you can get all the correct answer here and you will get a chance to win some prizes.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

  1. Flipkart Today’s Trivia Quiz  – Sports & More
  2. Today’s Prize – Flipkart Gift Vouchers, Gems and More
  3. Time – 12 AM 24th September 2020
  4. Flipkart Daily Trivia Quiz Winners – 50,000+

How To Play Flipkart Daily Trivia Quiz?

1.) Flipkart App Only Contest – so firstly Download The Flipkart App From Google Play Store.

2.) Already installed Flipkart App Keep Update App.

3.) Open the Flipkart App And login using your Mobile Number.

4.) Go to Dashboard and Tap on Flipkart Games Option.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

5. Now Click on Flipkart Daily Trivia Quiz Banner.

Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

6.) Automatically all Flipkart Daily Trivia Quiz Questions will be there on Time and you just need to give correct answers.

7.) I tried to give all the correct answers below this so you can win some prize.

8.) You guys can check our your Prizes from Claim Your Reward Option.


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers | 18th October 2020

1.) Who all are a part of the PUMA athlete roster?

Answer:- All of the Above

2.) Which Indian Olympian was signed as a PUMA ambassador in 2019?

Answer:- Mary Kom

3.) Which of these Indian Captains was also Puma India’s Brand Ambassador?

Answer:- Saurav Ganguly

4.) Who became the first Indian to reach 50 million Instagram followers?

Answer:- Virat Kohli

5.) Usain Bolt holds the men’s world record for 100 m dash at X seconds. What is X?

Answer:- 9.58

6.) X is the goalkeeper of the Indian Football team and is a PUMA athlete. Who is X?

Answer:- Gurpreet Singh Sandhu


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 2nd October 2020

1.) which of these teams has played in all ipl seasons till date

Answer :- kolkata knight riders

2.) who is the captain of kxip in ipl 2020

Answer :kl rahul

3.) identify this .indian businessman associated with csk

Answer :n.srinivasan

4.) which tyre company is the official strategic time out partner of the ipl

Answer :ceat

5.) with 102 catches which player holds the record of taking the most cathces in ipl

Answer :suresh raina


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 26th September 2020

1.) the web series roar of the lion based on which ipl team

Answer : chennai super kings

2.) identify the products mother brand from snippet

Answer : oneplus

3.) colour of jersey of ipl team Rajasthan Royals

Answer : pink

4.) this tv is a fine product of imagine and intelligence what all would be the features in master piece

Answer : all of the above

5.) which of the edu tech companies is one of the official partners of ipl 2020

Answer : unacademy

6.) this particular feature of pro model of masterpiece tv sets aside from all of its contemporaries

Answer : sliding sound bar


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 25th September 2020

1.) What was the IPL team Delhi Capitals earlier known as?

Answer :- Delhi Daredevils

2.) On which of these continents was the 2009 IPL season organised?

Answer :- Africa

3.) Identify this Mumbai Indians player.

Answer :Aditya Tare

4.) Which of these is the official broadcast partner of the Indian Premier League?

Answer :Star India

5.)Which IPL team holds the record for the most playoff appearances without a title?

Answer :– Royal Challengers Bangalore


Flipkart Daily Trivia Quiz Answers – 24th September 2020

Question 1- Which team has won the most number of matches in the IPL

Answer :Mumbai Indians

Question 2 – Which of these actresses is a co-owner of the IPL team Kings XI Punjab?

Answer :Preity Zinta

Question 3 – In which city of Gujarat was the defunct IPL team Gujarat Lions based?

Answer :Rajkot

Question 4 – This player has not played for which of these teams in the IPL?

Answer :Sunrisers Hyderabad

Question 5 – Who was the first player to take a hattrick in the IPL?

Answer :Laxmipathy Balaji

Flipkart Daily Trivia Quiz – Final Words

This is a regularly updated post and I will try to include all the questions and answers of Flipkart Daily Trivia Quiz Time here. You should bookmark this page as you will get all the correct answers to the Flipkart Daily General Knowledge Quiz time within 5 seconds.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here