Today Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – Get Clicks On Link And Win ₹1000

0
Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – Win Assured Free Supercoins Or ₹50 Gift Card


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers , Flipkart Fake Or Not Quiz All Correct Answers. Hello friends, hope you enjoy our Free Earning Tricks , Free Recharge Tricks . As our website DMDailyTricks shares many several tricks. Here is One More Earning Money Chance from Quiz Contest. Today, we have already win ₹10000 pay balance on Amazon Daily Quiz Answers.

Here is your chance to win free flipkart gift voucher or free Flipkart Supercoins From This Flipkart Fake Or Not Quiz Answers.

Also Play :- Flipkart Daily Trivia Quiz Answers

Flipkart Fake Or Not Quiz Contest – Assured Reward List

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

1.) 1000 Gift vouchers – 100 winners

2.) ₹50 Gift vouchers – 3000 winners

3.) Free 25 Supercoins

4.) Free 20 Supercoins

5.) Free ₹10 Supecoin


How To Play – Fipkart Fake Or Not Quiz Contest

1.) Now Click Video Section Of Flipkart. You Can See Video Option From Footer Menu Beside Supercoin Button.

2.) Firstly Download And update Fipkart App.

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers

3.) There you will see Flipkart Fake or Not Contest Video.

4.) Click on the start video and you need to watch all 12 minutes of videos to get the correct answer.

5.) We have already added the correct answers below.


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 18th October 2020

1.) Manmohan Singh served as RBI governor –

Answer:- Not Fake

2.) Brown Eggs have more nutrients than white Eggs

Answer:- Fake

3.) first woman to climb Mount Everest was an Indian

Answer:- Fake

4.) There are people who can see music.

Answer:- Not Fake

5.) The worlds largest temple complex is located in india

Answer:- Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 2nd October 2020

1.) in 1948 no one was awarded nobel peace prize

Answer 1:not fake

2.) robot dogs are being used to maintain social distance in singapore

Answer 2:not fake

3.) apple inc gets its name from the apple that fell on issac newton

Answere 3:fake

4.) moon completes one revolution around earth in a single day

Answer 4:fake

5.) did rishi kapoor buy award for bobby

Answer 5:not fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 27th September 2020

1.) Canadian PM Justin Trudeau backs Tamil Nadu anti hindu movement

Answere:Fake

2.) There is no gravity in space

Answere:Fake

3.) High Heels were originally made for men

Answer:not fake

4.) Akbar had Mahabharata translated into Persian under the name ‘Razmnama’

Answer:not fake

5.) Donald Trump had a cameo role in the movie Home Alone

Answer:not fake

Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 27th September 2020

1.) dangal is the highest earning non -english foreign language movie in china

Answer:not fake

2.) India has been declared as polio free by the WHO

Answer:not fake

3.) tata motors has launched cab services to compete against uber and ola?

Answer:fake

4.) skin is the largest organ in the human body

Answer:not fake

5.) jingle bells was written for christmas

Answer:fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 26th September 2020

1.) Lalu Prasad Yadav has a daughter named after government legislation.

Answer:Not Fake

2.) Nasa recorded Om sound from the Sun

Answer:Fake

3.) Humans are either right brained (creative) or left brained (logical)

Answer:Fake

4.) A female python laid eggs despite not being near a male for 15 years

Answer:Not Fake

5.) First international cricket match was played between USA and Canada

Answer:Not Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 25th September 2020

1.) Urine contamination in swimming pools can cause redness in eyes

Answer:Not Fake

2.) Bill Gates listed “Toilet Ek Prem Katha” as one of the most inspiring things of 2017

Answer:Not Fake

3.) Albert Einstein failed Math in school

Answer:Fake

4.) India’s first IIT was set up in a former prison

Answer:Not Fake

5.) Government wa buying covid 19 kits in 2018

Answer:Fake


Flipkart Fake Or Not Quiz Answers – 24th September 2020

1) Amartya Sen said India’s economy would be hit by the PUBG ban.

Answer:Fake

2) In Bhopal a pair of frogs were married to appease the rain gods

Answer:Not Take

3) The indian national congress party’s symbol used to have two bullocks on it

Answer:Not Fake

4) There are people who work as professional fart smellers

Answer:- Not Fake

5) Pakistan fighter jet flies under a bridge

Answer :– Fake

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here